Αυτοματισμός - Κίνηση  
  Έλεγχος - Ασφάλεια  
  Εγκατάσταση – Διασύνδεση  
  Φωτοβολταϊκά  
  Συστήματα Θέρμανσης  
  Ηλεκτρονικά τυπωμένου  
  Προϊόντα σε τιμή γνωριμίας  

 

 
 


 

    Επιστροφή

 
04
Oct
16
Αυτοκινούμενο Εκθετήριο InfoLINER
Το Αυτοκινούμενο Εκθετήριο της Phoenix Contact έχει γίνει πια θεσμός

 
   

Στα πλαίσια του ταξιδιού του στην Ευρώπη, το Αυτοκινούμενο Εκθετήριο της Phoenix Contact θα βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, ώστε να ενημερώσει τους Έλληνες μηχανικούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της βιομηχανίας για όλα τα νέα προϊόντα καινοτομίας που διαθέτει.


Αυτή τη φορά ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα Συστήματα Σήμανσης και στα Εργαλεία. Θα είναι λοιπόν μια ευκαιρία να δείτε από κοντά τη μεγαλύτερη συλλογή εργαλείων για την επεξεργασία καλωδίων και όχι μόνο. Από απλά εργαλεία χειρός μέχρι αυτόματες μηχανές προετοιμασίας καλωδίων, καθώς και εκτυπωτές και ετικέτες για κάθε εφαρμογή σήμανσης.


Το Αυτοκινούμενο Εκθετήριο θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗΣ-ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΑΕΤΒΕ στην οδό Ιωνίας και Νερομύλου στο Χαμόμηλο Αχαρνών, την Τετάρτη 12.10.2016 και την Πέμπτη 13.10.2016 από τις 09.00 έως τις 16.00 με ελεύθερη προσέλευση. Η είσοδος είναι δωρεάν.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας μας στο τηλέφωνο 210.2406000 ή στη διεύθυνση sales@ksa.gr.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε από κοντά.


Λίγα λόγια για τη Phoenix Contact
Η εταιρεία Phoenix Contact ιδρύθηκε το 1923, εδρεύει στη κεντρική Γερμανία και για περισσότερα από 90 χρόνια κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά τεχνολογίας ηλεκτρικών συνδέσεων και συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού.
Απασχολεί περισσότερους από 14.500 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει 50 υποκαταστήματα και 30 αντιπροσώπους παγκοσμίως.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα: www.phoenixcontact.com