Αυτοματισμός - Κίνηση  
  Έλεγχος - Ασφάλεια  
  Εγκατάσταση – Διασύνδεση  
  Φωτοβολταϊκά  
  Συστήματα Θέρμανσης  
  Ηλεκτρονικά τυπωμένου  
  Προϊόντα σε τιμή γνωριμίας  

 

 
 


 

    Επιστροφή

 
17
Oct
16
Αυτοκινούμενο Εκθετήριο InfoLINER
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση

 
   

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αυτοκινούμενου Εκθετηρίου της Phoenix Contact στην Ελλάδα. Στα πλαίσια του ταξιδιού του στην Ευρώπη, το Infoliner βρέθηκε και πάλι για 2 εβδομάδες στη χώρα μας από τη Δευτέρα 3 έως την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016. Στο διάστημα αυτό επισκέφθηκε διανομείς ηλεκτρολογικού υλικού και βιομηχανικές μονάδες στην Αττική, την Εύβοια, τη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα και τη Λάρισα. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, περισσότεροι από 150 τεχνικοί από τον χώρο της βιομηχανίας ενημερώθηκαν για όλα τα προϊόντα καινοτομίας που διαθέτει η Phoenix Contact στην Ελληνική αγορά.

Το Αυτοκινούμενο Εκθετήριο Infoliner έχει γίνει πια θεσμός, καθώς επισκέπτεται την Ελλάδα κάθε 2 χρόνια από το 2011, και κάθε φορά έχει κάτι νέο να παρουσιάσει. Αυτή τη φορά ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα Συστήματα Σήμανσης και στα Εργαλεία, παρουσιάζοντας τη μεγαλύτερη συλλογή εργαλείων για την επεξεργασία καλωδίων και όχι μόνο. Από απλά εργαλεία χειρός μέχρι αυτόματες μηχανές προετοιμασίας καλωδίων, καθώς και εκτυπωτές και ετικέτες για κάθε εφαρμογή σήμανσης.

           

Λίγα λόγια για τη Phoenix Contact
Η εταιρεία Phoenix Contact ιδρύθηκε το 1923, εδρεύει στη κεντρική Γερμανία και για περισσότερα από 90 χρόνια κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά τεχνολογίας ηλεκτρικών συνδέσεων και συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού.
Απασχολεί περισσότερους από 14.500 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει 50 υποκαταστήματα και 30 αντιπροσώπους παγκοσμίως.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα: www.phoenixcontact.com