Αυτοματισμός - Κίνηση  
  Έλεγχος - Ασφάλεια  
  Εγκατάσταση – Διασύνδεση  
  Φωτοβολταϊκά  
  Συστήματα Θέρμανσης  
  Ηλεκτρονικά τυπωμένου  
  Προϊόντα σε τιμή γνωριμίας  

 

 
 


 

  Επιλέξτε Υποκατηγορία:  
   
     
  Συστήματα Θέρμανσης
- WEISHAUPT -

 

Η συνεργασία μας με την γερμανική εταιρεία Weishaupt, τον πιο σημαντικό κατασκευαστή καυστήρων παγκοσμίως, αφορά στην εισαγωγή, εμπορία και τεχνική υποστήριξη καυστήρων και προϊόντων θέρμανσης.

Η εταιρεία Weishaupt που πρόσφατα συμπλήρωσε 50 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή καυστήρων, αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση για υψηλής τεχνολογίας προϊόντα που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Η εταιρεία απασχολεί 2800 εργαζόμενους και 3000 συνεργάτες παγκοσμίως, οι οποίοι εγγυώνται την ποιοτική κατασκευή, την έγκαιρη παράδοση και την αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη. Τα προϊόντα της Weishaupt είναι αποτέλεσμα επιμελούς έργου του Ινστιτούτου Έρευνας και Τεχνολογίας Αερίου και Πετρελαίου της Weishaupt.

Η εταιρεία μας διαθέτει στην ελληνική αγορά τα ακόλουθα προϊόντα:
·         Kαυστήρες Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου-Υγραερίου και Διπλού καυσίμου
Οι καυστήρες –weishaupt- καλύπτουν ισχύ από 12-28.000 kW και λειτουργούν με Φυσικό Αέριο, Υγραέριο, Πετρέλαιο και Μαζούτ, αθόρυβα με την μέγιστη ασφάλεια και οικονομία. Οι καυστήρες είναι κατάλληλοι για εφαρμογή τόσο στον οικιακό-κτιριακό όσο και στον βιομηχανικό τομέα.
 
·         Συστήματα Θέρμανσης
Τα συστήματα θέρμανσης της Weishaupt αποτελούν την πιο σύγχρονη λύση στην θέρμανση δεδομένου ότι συνδυάζουν αφενός υψηλής ποιότητας κατασκευή και φιλική διαχείριση του περιβάλλοντος και αφετέρου προσφέρονται σε οικονομικές τιμές.
 
·         Ηλιακά Συστήματα
Ότι πιο σύγχρονο στα ηλιακά συστήματα από την Weishaupt που συνδυάζει την σύγχρονη κατασκευή με την λειτουργικότητα και αξιοπιστία.

 

 

 
13
Dec
17
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

 

 
08
Nov
17
Διαγωνισμός Infoliner

Αναδείχθηκαν οι τυχεροί νικητές